Annons
"Det är viktigt för oss och våra medarbetare att Skellefteå har en levande stadskärna", berättar Mark Duchesne, vd på Northvolt Ett i Skellefteå. Foto: Jonatan Stålhös / Pressbild

Ger gåva till personalen – över tio miljoner pumpas in i lokalhandeln

NYHETER Northvolt har köpt presentkort för totalt över tio miljoner kronor till de anställda i Skellefteå, som ett tack och som ett sätt att stötta det lokala näringslivet.

Annons

På batterifabriken i Skellefteå ser ledningen nöjt tillbaka på första kvartalet 2024 och nu vill Northvolt uppmärksamma medarbetarna för deras fina arbete.

– Vi har verkligen förbättrat oss de senaste månaderna och vi slår nya personbästa ute i fabriken varje vecka. Det här är inte bara ett sätt att säga tack till våra medarbetare för deras arbete, utan även något som kommer det lokala näringslivet till gagn, säger Mark Duchesne, vd på Northvolt Ett, i ett pressmeddelande.

Annons

Företaget har köpt Skellefteå-presentkort till de anställda, som kan användas på över 100 lokala butiker, kaféer, restauranger, gym, salonger och hotell.

– Det är viktigt för oss och våra medarbetare att Skellefteå har en levande stadskärna för att Skellefteå ska fortsätta vara en attraktiv stad att bo i och flytta till, säger Mark.

Initiativet välkomnas av Maria Broman, vd på Visit Skellefteå som distribuerar korten. Enligt pressmeddelandet är det totalt över tio miljoner kronor som öronmärks för att spenderas i det lokala näringslivet.

Annons

– Vi är förstås jätteglada att Northvolt valde det lokala presentkortet. Presentkortet är ett utmärkt sätt att tacka sina medarbetare samtidigt som man gör gott för det lokala näringslivet och bidrar till stadskärnans utveckling, säger Maria Broman.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons