Annons
Josef Åshjelm, Ulf Aspbäck, Anders Roos och Anton Holmström på Care of Nord i Skellefteå. Foto: Marianne Näsström

Årets nyföretagare i Skellefteå har utsetts – de tar hem 2023 års pris

NÄRINGSLIV Care of Nord, som jobbar med företagshälsovård, har utnämnts till Årets nyföretagare i Skellefteå 2023. Det berättar Nyföretagarcentrum i ett pressmeddelande.

Annons

De jobbar för att skapa hållbara företag med friska, motiverade och engagerade medarbetare och chefer. Care of Nord grundades i Skellefteå 2020, har tio anställda och samarbeten med cirka 150 företag i dag.

De har flyttat till större lokaler sedan starten, öppnat mottagning i Norsjö och i dag uppmärksammas framgångarna av Nyföretagarcentrum Skellefteå. Care of Nord har utsetts till Årets nyföretagare 2023.

– Det känns mycket kul och smickrande. Extra roligt är det att få utmärkelsen från Nyföretagarcentrum med deras erfarenhet och kännedom om nyföretagande med allt vad det innebär, säger verksamhetschef Josef Åshjelm i pressmeddelandet.

Annons

Care of Nord ägs gemensamt av honom, Anton Holmström, Anders Roos och Ulf Aspbäck samt Tomas och Agneta Holmström. Att de tar hem utmärkelsen står klart efter Nyföretagarcentrum Skellefteås årsmöte på torsdagen.

Motiveringen

Care of Nord tilldelas Årets nyföretagare-utmärkelsen med följande motivering:

Care of Nord har visat en stor passion för att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen.

Genom sina metoder och sitt engagemang är de en förebild inom branschen. Deras dedikation till att stödja och utveckla både individer och organisationer är en inspirerande kraft som inte bara förändrar liv, utan också företagskulturer.

Därför är det med stor entusiasm som vi utnämner Care of Nord till årets nyföretagare. De förtjänar erkännande för sitt bidrag till företagshälsa och deras förmåga att skapa en positiv och meningsfull förändring i samhället.

Källa: Nyföretagarcentrum Skellefteå

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons