Annons
Medlemmarna i Creedence Tribute. Foto: Pressbild

En hyllning till Creedence och John Fogerty – ny konsert till Skellefteå

MUSIK Det jubileumsfirande hyllningsbandet Creedence Tribute ska bjuda på nostalgi på Nordanå i november.

Annons

”Proud Mary”, ”Have You Ever Seen the Rain”, ”Bad Moon Rising”, ”Fortunate Son”, ”Up Around The Bend”, ”Who´ll Stop The Rain” och… ja, listan kan göras lång. Med alla klassiker är det svårt att överskatta det avtryck som Creedence Clearwater Revival och John Fogerty haft. Decennier efter bandets splittring fortsätter tributeband att spela samma dängor.

Det svenska Creedence Tribute är ett, och ett ansett sådant. De har fyllt konserthus i Sverige och även turnerat flitigt i Europa under tio års tid.

Annons

De markerar tioårsjubileet med dubbla Sverigeturnéer under 2024. Föreställningen beskrivs som en nostalgichock med odödliga hits, där bandet ska bjuda på ”det bästa av det bästa” av Creedence Clearwater Revivals och John Fogertys låtar.

Ett av stoppen på höstturnén görs i Skellefteå. Creedence Tribute är klara att spela på Nordanåteatern på fredagen den 29 november.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons