Annons
Tobias Forsberg. Foto: Sara kulturhus

Ska inspirera Skellefteborna i juni – Tobias Forsberg föreläser i stan

NYHETER I början av juni kommer Tobias Forsberg till Skellefteå med sin inspirerande föreläsning "Nya perspektiv".

Annons

Under en hockeymatch på annandag jul 2018 kom Tobias Forsbergs liv att förändras. Det var en olycka som skakade hockeysverige, när forwarden från Piteå träffade sargen med huvudet och föll. Han skadades svårt i nacken vilket gjort Tobias Forsberg förlamad från bröstet och nedåt.

Det markerade slutet på en lång idrottskarriär, men början på någonting nytt. En resa och en berättelse om att möta motgångar och ta sig vidare när allt känns hopplöst.

Annons

Den 4 juni kommer Tobias Forsberg till i Skellefteå för att dela med sig av sin personliga resa, berätta om hur han övervunnit sin svåra tid, och hittat perspektiv och mening i livet. I ”Nya perspektiv” föreläser han om att hitta styrka, omfatta förändring och att se varje framsteg som en seger och varje misslyckande som en lärdom.

Platsen blir Sara kulturhus, som utlovar en inspirerande och tankeväckande kväll för alla som strävar efter att övervinna hinder och uppnå sina mål.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons