Annons
Arkivfoto: Jonatan Stålhös

Skellefteå AIK:s klubbdirektör Åsa Andersson slutar: ”Varit hedrande”

NYHETER Åsa Andersson väljer att lämna uppdraget som klubbdirektör i Skellefteå AIK Hockey av privata skäl, meddelar Skellefteå AIK på torsdagen.

Annons

Åsa Andersson klev in som klubbdirektör i Skellefteå AIK efter Pea Israelsson i september 2022. Nu väljer hon att lämna uppdraget, skriver Skellefteå AIK i ett pressmeddelande.

– Det har varit både hedrande och inspirerande att få möjligheten att leda arbetet i Skellefteå AIK. Men jag klev in som klubbdirektör samtidigt som jag och min familj gick igenom en tuff tid. Det har satt spår som gör att jag nu väljer att lämna min roll, säger Åsa Andersson i pressmeddelandet.

Annons

Sportchefen Niclas Lundkvist kliver in som tillförordnad klubbdirektör fram till dess att en ersättare rekryterats.

– Vi tackar Åsa för hennes insatser i föreningen och önskar henne ett stort lycka till i sin nästa utmaning. Hon har inlett och drivit igenom flera viktiga initiativ för att stärka Skellefteå AIK där vi särskilt uppskattar hennes arbete för att utveckla relationen med våra supportrar, säger Petter Mikaelsson, styrelseordförande i Skellefteå AIK Hockey.

 

Annons

Styrelsen inleder nu arbetet för att rekrytera en ny klubbdirektör.

– Vi kommer att arbeta intensivt för att hitta en bra och långsiktig lösning. Samtidigt kommer vi inte att stressa fram ett beslut. Niclas Lundkvist känner föreningen väl och kommer att hantera rollerna som sportchef och tillförordnad klubbdirektör på ett bra sätt, förklarar Petter Mikaelsson.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons