Annons
Kent Söderlund. Foto: Susanne Löfholm

Årets företagare i Skellefteå korad: “Kända för kunnighet och kvalitet”

NÄRINGSLIV Det blev Kent Söderlund på Färghallen Måleri & Golv som tog hem utmärkelsen Årets Företagare i Skellefteå kommun. Priset delades den 25 oktober. 

Annons

Kent Söderlund fick utmärkelsen, som delas ut årligen av Företagarna Skellefteå och Företagarna Burträsk/Lövånger, med motiveringen:

Kent Söderlund och Färghallen är kända för kunnighet, kvalitet och kundvänlighet. Personalen har alltid varit viktiga för kvaliteten på arbetet. De senaste åren har man utvecklats med fler anställda och ett större verksamhetsområde. Samtidigt har också omsättning och resultat stadigt utvecklats. Kent har dessutom ett stort intresse för företagarnas villkor.

Annons

Med utmärkelsen Årets Företagare vill man synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap driver och utvecklar sina verksamheter på ett lönsamt och hållbart sätt och bidrar till samhällsutvecklingen. 

De andra nominerade till utmärkelsen var Anders Zettergren, Kryddlandet och Niklas Lundqvist på Renfors åkeri.

Onsdagens prisutdelningen hölls på Medlefors i Skellefteå. Under kvällen delades även två gesällbrev i frisöryrket ut till Sara Lundkvist och Klara Tornberg

Sara Lundkvist och Klara Tornberg. Foto: Susanne Löfholm
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons