Annons
Cornelia Jakobs. Foto: Pressbild

Klart: Jakobs åker på turné i höst – intar kulturhuset • ”Fantastiskt”

MUSIK Cornelia Jakobs åker på en omfattande Europaturné – och den 18 november kliver hon upp på Sara kulturhus stora scen.

Annons

Den nyblivna Grammisvinnaren Cornelia Jakobs, uppträder imorgon på Eurovision Song Contest i Liverpool. Återkomsten till tävlingen sker den här gången utanför själva tävlingsmomentet och hon är en av få artister som är inbjudna för att uppträda i finalen.

I höst åker hon ut på turné igen.

Annons

– Det känns fantastiskt att dra ut på vägarna igen! Vi har haft ett lite längre gig-break så nu är jag så sjukt sugen på att spela och träffa publiken igen och min otroliga fanskara som åker land och rike runt för att stå längst fram och sjunga för full hals på alla låtar, släppta som o-släppta. Det är sjukt rörande att se och höra dom och deras ord om vad min musik gör för dem, säger Cornelia i ett pressmeddelande.

Cornelia Jakobs uppträder i Skellefteå den 18 november.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons