Annons
Komikern Fernando Lucumí Carabalí, LBSB och Asme är klara att framträda. Foto: Anders Andersson / United Stage

Rap, komedi och klubbmusik: Efter värvningen av ny nattklubbschef – tre akter klara • ”Är otroligt glada”

NÖJE Den planerade satsningen på liveframträdanden sätts i verket och nu tillkännager Rustique tre bokningar under februari och mars.

Annons

Häromveckan berättade vi att restaurangen gör flera satsningar på nattklubbsverksamheten. Johan Lidman, den nye nattklubbschefen på Rustique, vill både steppa upp liveframträdandena och börja anordna konceptkvällar.

– Det känns nervkittlande och hittills har vi fått väldigt bra feedback, sade Johan då.

Nu är tre första bokningar i hamn. På lördagen den 25 februari kommer den P3 Guld- och Grammisvinnande rapparen Asme till Skellefteå för att uppträda på klubben.

Annons

– Vi är otroligt glada att Asme kommer till oss. Det har funnits en efterfrågan på Asme och mer hiphopmusik, berättar Johan i ett pressmeddelande.

Samma kväll kommer också stand up-komikern Fernando Lucumí Carabalí till scenen. Det blir en middagsshow om uppväxten i Värmland, kärleken till föräldrarna och hur det är att vara en mörkhyad man som pratar värmländska.

– Detta är en bokning som inte har någon speciell målgrupp, utan vi vill att alla ska få komma in till oss och njuta, skratta och ha svinroligt, fortsätter Johan.

Annons

Slutligen, på fredagen den 24 mars, ska electro- och hiphopgruppen LBSB få klubbstämningen på topp. Bara låten ”Pumpa Den” har över 22 miljoner streams på Spotify och gruppen har fyllt dansgolven i Skellefteå förut.

– Nu kommer de äntligen till oss och jag hoppas på att klubben kommer vara välfylld med glädje och skön energi, säger Johan Lidman.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons