Annons
Mikael Lindberg och nuvarande vd Joakim Gustafsson. Foto: Pressbild

Martinsons får förstärkning – förre vd:n gör comeback i en annan roll: ”Har ett oerhört stort förtroende”

NÄRINGSLIV Mikael Lindberg gör comeback på Martinsons som ny försäljningschef. Han tillträdde tjänsten i dag.

Annons

Mikael Lindberg var vd på Martinsons mellan 2008 och 2015. Han har även haft flera andra ledande positioner, bland annat på Alcro-Beckers, Repay Invest, Stora Enso och senast på Jörnträhus. Han välkomnas tillbaka med öppna armar.

– Med sin erfarenhet och meritlista har Mikael Lindberg ett oerhört stort förtroende i branschen. Det ska bli spännande att få fortsätta våra satsningar med honom i rollen som försäljningschef, säger Martinsons vd Joakim Gustafsson i ett utskick.

Annons

Som att komma hem

Han kommer tillbaka som ny försäljningschef. Mikael Lindberg gör sin första dag nu på måndagen och ser fram emot många fler.

– Marknaden har definitivt mognat vad gäller synen på träbyggande, vilket gör att kakan är större och vi har fler potentiella kunder. Dessutom känns det lite som att komma hem, även om mycket har förändrats och utvecklats sedan jag var här förra gången, berättar Mikael Lindberg.

Annons

”Precis rätt person”

Han efterträder Stig Axelsson, som valt att kliva över till rollen som senior rådgivare under sina sista år i karriären. Det har inte varit lätt att hitta en värdig ersättare, enligt Joakim Gustafsson som känner att de funnit helt rätt.

– Som jag ser det är Mikael precis rätt person för uppdraget och han får en nyckelroll i våra fortsätta satsningar på tillväxt, både på våra befintliga och nya marknader.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons