Annons
Oskar Mikaelsson blir platschef i Halmstad. Foto: Olov Hultdin / Repay

Skellefteföretag växer – öppnar ny verksamhet i söder: ”Blir starkare”

NÄRINGSLIV Skellefteföretaget Repay startar en filial i Halmstad. De kommer nu att finnas på tio orter över hela Sverige.

Annons

Repay jobbar med figurskurna, kapade ståldetaljer och handelsstål. Företaget har sitt huvudkontor i Skellefteå och cirka 130 anställda i Sverige. De är fast beslutsamma om att fortsätta växa och har siktet inställt på Halmstad.

Repay kommer att öppna där efter årsskiftet. De har tagit över delar av en verkstad som tidigare tillhört Bröderna Jansson Nissanvarvet AB.

– Satsningen är en del i vår tillväxtresa, nu blir vi starkare i södra Sverige, säger Peter Jonsson, vd för Repay, i ett pressmeddelande.

Annons

Det är Oskar Mikaelsson från Skellefteå som blir platschef i Halmstad. Han har tidigare varit gruppledare på Repay i Skellefteå och haft flera andra roller i företaget, bland annat som gasoperatör, innesäljare och på utlastningen.

Oskar Mikaelsson har också utbildat sig inom ekonomi och ledarskap.

– Det ska bli väldigt spännande att få vara med från början i Halmstad. Vi som är där från start har verkligen chansen att sätta vår prägel på verksamheten direkt, och att bygga upp något nytt och jätteintressant, säger han.

Annons

Med denna etablering kommer företaget att finnas på tio orter Sverige runt. De jobbar nu med att rekrytera medarbetare till Halmstadsenheten, Repay söker bland annat flera operatörer.

– Vi siktar på att växa och bli många fler i Halmstad och det vet vi att det finns förutsättningar för. Efterfrågan på våra tjänster ökar snabbt över hela Sverige, säger vd Peter Jonsson.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons