Annons
Foto: Arkivbild

Skadad man till sjukhus för vård – polisen utreder grov misshandel

NYHETER En man ska ha blivit grovt misshandlad på söndagen.

Annons

Mannen ska ha utsatts för våldet på en adress i Skelleftehamn. Polisen tillkallades vid åttatiden på söndagskvällen och ryckte ut med flera resurser. De anträffade snart den skadade mannen men ingen misstänkt gärningsperson, så ingen har frihetsberövats.

Ambulansen tog hand om den drabbade och förde honom till sjukhus för vård. Det är oklart hur allvarliga skadorna är.

Polisen jobbar nu med att fastställa händelseförloppet, med hopp om att kunna knyta personer till brottet. De kommer bland annat att genomföra en teknisk undersökning på den förmodade brottsplatsen, skriver RLC-befäl Fredrik Nilsson på polisens sajt.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons