Annons
Kalle Moraeus, Frida Öhrn och Doug Seegers. Pressbild: Peter Knutson

Succéturné får en fortsättning: Gör 19 nya stopp varav ett i Skellefteå

MUSIK Kalle Moraeus och Doug Seegers succéturné “Från Orsa till Nashville” får en fortsättning och denna gång ansluter också Frida Öhrn. Till våren kommer de till Skellefteå.

Annons

I “Från Orsa till Nashville” tas publiken på en musikalisk resa från skogarna i Dalarna till den amerikanska södern. Det är en show där svensk folkmusik möter amerikansk country, bluegrass, gospel och blues.

Turnén gick av stapeln i våras och blev en stor succé, så nu planeras en fortsättning. Denna gång får Kalle Moraeus och Doug Seegers också sällskap av Frida Öhrn. Till våren besöker de 19 städer från Luleå i norr till Ystad i söder.

Annons

Tillsammans kommer de att bjuda på stora hits av stjärnor som Dolly Parton, Shania Twain, Alison Krauss, Taylor Swift, Miranda Lambert, Hank Williams, Vince Gill, Johnny Cash, George Strait och B.B. King, ackompanjerade av duktiga musiker.

Ett av turnéstoppen blir i Skellefteå. “Från Orsa till Nashville” kommer till Nordanå på fredagen den 24 mars.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons