Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Fylla och bråk – besökare som avvisades misstänks för brott

NYHETER Polisen har upprättat flera anmälningar i helgen. Bland annat är en person misstänkt för grovt rattfylleri.

Annons

Under natten till lördag kallades polisen ut i centrum. Enligt Maria Linné, kommunikatör vid polisen, ska två unga män ha blivit avvisade från krogen – och då åsamkat skador på ett antal bilar. De envarsgreps på platsen, polisen kom dit och upprättade en anmälan om skadegörelse.

Samma natt larmades de även till en snabbmatsrestaurang i stan, där flera personer ska ha varit inblandade i ett bråk. Patrullen tog upp en anmälan om misshandel samt olaga hot. Det finns inga uppgifter om att någon behövt uppsöka sjukvård.

Annons

Sedan på söndagsmorgonen stoppades en bilist i Skellefteå. Sållningsinstrumentet åkte fram och föraren blåste positivt – så till den grad att han nu misstänks för grovt rattfylleri. Maria Linné skriver att han medtogs för vidare provtagning.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons