Annons
Foto: Diös

Företag i Skellefteå flyttar till nytt kontor i centrum: ”Passar perfekt”

NÄRINGSLIV SEB Skellefteå kommer att flytta till Hjorten-huset, meddelar fastighetsägaren Diös.

Annons

I dag håller SEB till direkt öster om Sara kulturhus, men banken har tecknat ett nytt hyresavtal med Diös. De kommer att flytta till Hjorten-huset i centrala stan, där ett nytt kontor ska öppnas i maj 2023.

– Vi är väldigt glada att fortsätta vårt samarbete med SEB och att utveckla deras nya lokaler till det moderna och mer effektiva kontor de söker, med hållbarhet högt upp på agendan, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare vid Diös, i ett utskick.

Annons

Parterna har ingått ett grönt hyresavtal, vilket innebär ett ömsesidigt åtagande kring miljöhänsyn och hållbarhet. Det påverkar bland annat valet av inredning och utrustning. Diös kommer att sätta igång arbetet med det nya kontoret på en gång.

– Det känns tryggt och bra att fortsätta som hyresgäst hos Diös och vi har höga förväntningar på den nya lokalen i Hjorten. Läget passar oss och våra kunder perfekt och vi ser fram emot att flytta in i maj, säger Fredrik Norén, kontorschef, SEB.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons