Annons
Hotellet sett från Vitberget. Foto: Pressbild

Trähotellet i Skellefteå firar ett år: ”Har haft ett fantastiskt roligt år”

NYHETER The Wood Hotel fyller ett år i veckan. David Åberg, hotelldirektör, hoppas att det kommande året ska bli lika givande som det första.

Annons

I september firade Sara kulturhus sitt ettårsjubileum med en två dagars kulturfest. Hotellet, som öppnade senare, firar sitt jubileum nu på fredag. I ett pressmeddelande ser hotelldirektör David Åberg tillbaka på en kul, utvecklande tid.

– ​​Vi har haft ett fantastiskt roligt år och det är extra roligt att jobba på en arbetsplats som är öppen dygnet runt, året runt. Tack vare våra medarbetare som i alla situationer har gästen i fokus har vi lyckats utveckla oss i stort sett varje dag.

Med sina 205 rum har The Wood Hotel ökat den totala beläggningskapaciteten i Skellefteå med drygt 30 procent. Restaurang Mandel har uppmärksammats i White Guide och hotellet i såväl nationell som internationell press.

Annons

Senast för en månad sedan utsågs hotellet till Region Västerbottens kandidat till Stora turismpriset 2022, som kommer att delas ut i Stockholm den 30 november.

– Nu tar vi nästa steg mot vår vision och ett fortsatt arbete att bygga och skapa event och aktiviteter som gör att kommande år blir lika givande som det första, säger David.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons