Annons
"Ankan" är klar för Nordanåteatern den 2 mars 2023. Foto: Pressbild / Jonas Nilsson

Stand-up, sång och musik: ”Ankan” utökar turné – är klar för Nordanå

NÖJE Till våren kommer komikern Anders “Ankan” Johansson till Skellefteå med humorshowen “Alla känner Ankan”.

Annons

Han utsågs till årets manliga komiker 2020 och har gjort succé i SVT:s “Bäst i test” och “På spåret”. Anders Johansson är också skaparen av humorserien “Nästan inget” och den ena halvan av humorduon Anders & Måns.

Soloprojektet “Alla känner Ankan” är en humorshow om att leva och att ta sig igenom livet, där han tar upp lättsamma och svåra ämnen genom stand-up, sång och musik.

– Det är en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt. För människor som tror sig veta allt om mig kommer den här föreställningen bli lite utav en överraskning, berättar komikern i ett pressutskick.

Annons

Föreställningen har fått flera fina recensioner och nu utökas turnéplanen, vilket ger Skellefteborna chansen att uppleva det roliga på hemmaplan. “Ankan” är klar för Nordanåteatern den 2 mars 2023.

– Det är så kul att turnén utökar! Jag fattar inte hur det skulle kunna bli bättre. Jag får skoja, jag för besöka städer jag förmodligen inte åkt på semester till men som jag ändå vill se, säger Anders Johansson.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons