Annons
Jacob Marklund och Sandra Olofsson. Foto: Pressbild

Nytt samarbete ska hjälpa företag nå ut globalt: ”Väldigt spännande”

NÄRINGSLIV Mediebyrån Grit tecknar avtal med Rototilt Group, med huvudkontor i Vindeln. De kommer att jobba med företagets digitala marknadsföring både i Sverige och utomlands.

Annons

Grit grundades i Skellefteå och finns även i Umeå, Luleå och Stockholm i dag. Byrån har 20 anställda och omsätter cirka 50 miljoner kronor. Avtalet med Rototilt, som gör smarta lösningar för grävmaskiner, är det senaste i raden under de senaste åren.

– Det känns väldigt spännande att få arbeta med ett företag som finns i många länder och befinner sig i en tillväxtfas. Vi kommer primärt att jobba med digitala kanaler och mot slutkundsmålgruppen grävmaskinister, säger Jacob Marklund, platschef på Grit i Skellefteå, i ett pressmeddelande.

Annons

Rototilt har globala ambitioner och Sandra Olofsson, digital marknadskoordinator på Vindelnföretaget, har höga förväntningar på det nya samarbetet.

– Vi vill ta nästa steg i utvecklingen inom digital marknadsföring i alla våra bolag och på alla våra marknader, i Norden, Europa och Nordamerika. Med Grits specialistkompetens inom digital marknadsföring, strategiska medieköp och erfarenhet av att jobba globalt är vi övertygade om att vi kan göra det, säger hon.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons