Annons
Anders Pettersson, verksamhetsansvarig vid Friskis & svettis, Fredrik Andersson, koncernchef vid Contractor och Lennarth Johnsson, gymansvarig vid Friskis & svettis. Foto: Pressbild

Helt ny träningsanläggning startas utanför stan: ”Kul och spännande”

NYHETER Till årsskiftet kommer Friskis & svettis att öppna en ny träningsanläggning i Ursviken.

Annons

Satsningen sker i samarbete med Contractor, som förvärvat den gamla “Clementinen”-fastigheten i Ursviken. Förut fanns det en matvarubutik här, men nu ska lokalen anpassas till en sprillans ny träningsanläggning.

– Vi är glada att vi hittat en lösning tillsammans med Contractor, säger Anders Pettersson, ansvarig för Friskis & svettis-verksamheten i Skellefteå, i ett pressmeddelande.

Anläggningen får ett fokus på gym och vissa gruppass i gymmiljö. Renoveringen ska påbörjas efter sommaren och Friskis & svettis tänker öppna vid årsskiftet 2023. De har länge gått i tankar om att expandera.

Annons

– Att vi äntligen hittat en lokal känns otroligt kul och spännande. Vi vill självklart ha hög kvalitet i vår träning och även på våra lokaler. Contractor har en värdegrund med hög kvalitet i allt de gör, så samarbetet känns utmärkt, berättar Anders.

Satsningen i Ursviken välkomnas också av Fredrik Andersson, koncernchefen på Contractor.

– För oss på Contractor är det här ytterligare ett steg i att bidra till Skellefteås fortsatta expansion. Det ligger också i linje med vår friskvårdssatsning och vi ser en möjlighet till ett utvecklande samarbete med Friskis & svettis i framtiden, säger han.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons