Annons
Joel Norrfors. Foto: Pressbild

Snabbväxande företag i Skellefteå expanderar – nu över länsgränsen

NÄRINGSLIV Det går bra för familjeföretaget Inte min släpvagn, som nu öppnat sin första depå utanför Skellefteå kommun. De har också tagit sikte på fler etableringar.

Annons

Inte min släpvagn jobbar med uthyrning av släpvagnar, som bokas digitalt och hämtas från någon av deras obemannade depåer. Företaget startades i april 2021 av syskonen Emma, Joel och Tobias Norrfors, tillsammans med pappa Bengt, och det har gått fort sedan dess. I dag har de flera depåer utspridda runt Skellefteå.

Nu expanderar de också över länsgränsen. Inte min släpvagn har etablerat en depå i Piteå och tänker öppna tre-fyra till där innan årets slut. De söker samtidigt efter lämpliga platser i Luleå och Umeå.

Annons

– Inte min släpvagn har dubblerat antalet uthyrningstillfällen från månad till månad under våren, så vi märker att vi träffat rätt, säger delägaren Joel Norrfors i ett pressmeddelande.

Deras idé är att göra allting så enkelt som möjligt. Egenägda släpvagnar kan ofta stå oanvända och Joel tror att många skulle kunna välja bort att äga en egen släp, bara hyrprocessen är enkel.

Annons

– Bara i Skellefteregionen finns någonstans runt 15 000 registrerade släpvagnar som står outnyttjade så gott som hela tiden, det är inte hållbart ur något perspektiv.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons