Annons
Robert Wells ser fram emot att möta publiken. Foto: Karin Törnblom

Robert Wells till Skellefteå med ny musik – inspelad tillsammans med symfoniorkestern i Prag: ”Mäktigt”

MUSIK Robert Wells släpper ny musik i sommar, inspelad i Prag tillsammans med berömda Czech National Symphony Orchestra. I höst kommer musiken att framföras i Sara kulturhus.

Annons

Robert Wells presenterar ”Songs Without Words – The Symphony Edition”. Åtta nya kompositioner, inspelade i Prag tillsammans med en av Europas främsta orkestrar.

– Det är något jag drömt om i många år, att få spela in nyskriven musik tillsammans med den berömda och mycket anrika symfoniorkestern i Prag. Det är mäktigt, säger Robert Wells i ett pressmeddelande.

Han släpper den nya musiken under sommaren, i fyra sjok. De första låtarna släpps nu på onsdagen, och nästa omgång kommer den 15 juli.

Annons

– Dessutom kan jag redan nu avslöja att det blir en soloturné i höst där jag kommer att framföra många av låtarna. Jag firar stolt vidare både 60-årsdag samt jubileumsår och ser verkligen fram emot att möta publiken igen med nyskriven musik, berättar Robert Wells.

En premiärspelning görs under Rhapsody in Rock i Dalhalla den 30-31 juli, men sedan väntar höstturnén – och den 15 oktober tar han showen till kulturhuset i Skellefteå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons