Annons
Arkivbild: Jonatan Stålhös

Landslagsmeriterad SDHL-forward till AIK: ”Kommer bli väldigt viktig”

NYHETER Skellefteå AIK gör en ny, mycket stark värvning. De får förstärkning av hemvändande forwarden Isabell Palm.

Annons

Det är ett välmeriterat förvärv med rötter i bygden som skrivit på för Skellefteå AIK: Isabell ”Bella” Palm, ursprungligen från Ursviken, som flyttade till Örnsköldsvik under 2011 för att gå hockeygymnasium. Hon inledde SDHL-karriären i Modo och har därefter spelat i både Linköping och HV71.

– ”Bella” har många års erfarenhet från SDHL och kommer bli en väldigt viktig spelare för oss. Hon är en meriterad spelare och har spelat SDHL i över 10 år. Hon har dessutom två VM-brons från U18-VM och har även spelat i landslaget på seniornivå. Senast säsongen 18/19, berättar GM Ulrika Dahlgren i ett pressmeddelande.

Annons

Med hennes skicklighet och erfarenhet konstaterar Skellefteå AIK att Isabell Palm blir en viktig spelare i jakten på SDHL den kommande säsongen.

– Hon har alla komponenter – hon är skridskostark, spelskicklig och fysisk. Hennes fysik kommer att bli nyttig då det kommer bli tillåtet att tacklas nu. Hon har dessutom ett enormt driv, Bella kommer bli väldigt vägvisande och hjälpa laget nå våra mål, fortsätter Ulrika Dahlgren.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons