Annons
Baserat på pressmeddelande
Foto: Pexels / Skellefteå AIK

Arvid Lundberg tillbaka hem – klar för nästa säsong: ”Fantastiskt kul”

SPORT Efter ännu en smålandssejour går flyttbilen norrut igen. Den rutinerade Arvid Lundberg är klar för Skellefteå AIK

Annons

Efter tre år i Växjö Lakers vände Arvid Lundberg hemåt under 2019, och gjorde två säsonger i svartgult med bland annat bäst plus/minus-resultat under den första. Sedan gick flyttlasset tillbaka till Växjö, för en säsong med totalt 47 spelade matcher.

Nu tillkännager Skellefteå AIK att han återvänder hemåt igen, med kontrakt över kommande säsong.

– Fantastiskt kul att komma hem! Det känns väldigt roligt att ha det klart och väldigt inspirerande att få chansen här igen, säger Arvid Lundberg i ett pressmeddelande.

Ser fram emot träningen

Den stabile backen är 27 år idag och fortsatt ivrig på att utvecklas. Han ser fram emot att ansluta till den pågående försäsongsträningen med Thomsons team.

Annons

– Jag har haft två somrar med en del träning på egen hand, så det känns väldigt bra att direkt få komma in i verksamheten som jag vet är bra och som har varit bra för mig förut. Det känns väldigt nyttigt för mig att få komma hem och träna igen, berättar Arvid Lundberg.

Pussebit som ger stadga

Erik Forssell, general manager för Skellefteå AIK, välkomnar honom tillbaka till truppen.

– Det känns kul att göra klart med Arvid. En duktig och erfaren spelare som vi vet vad vi kan få ut av. Förhoppningsvis kan han bidra ännu mer offensivt än han gjort tidigare. Det känns som en bra pusselbit som ger stadga till vår backsida, säger han.

Annons

Arvid Lundberg avslutar med att skicka en hälsning till fansen inför nästa säsong.

– Jag ser fram emot säsongen som kommer och hoppas att ni gör det också. Ha en härlig sommar så hoppas jag att vi ses i arenan i höst, hälsar han.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå AIK
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons