Annons
Foto: Arkivbild

Valborgshelgen: Bråk och stölder – polisen stoppade vådliga bilfärder

NYHETER I helgen uppdagades två fall av misstänkt rattfylleri. Polisen har också upprättat två anmälningar om misshandel.

Annons

Vid lunchtid på lördagen larmades polisen till en adress i Skellefteå, med anledning av ett bråk mellan två personer. Enligt polisen är de bekanta med varandra. Patrullen höll förhör och upprättade en anmälan samt en motanmälan om misshandel. Ingen av de inblandade ska ha behövt föras till sjukvård.

Senare under natten stoppades två vådliga bilister. Den ene, en man i 20-årsåldern, stoppades på Älvsbacka vid halv två-tiden. Polisen fick misstankar om drogpåverkan och mannen medtogs för provtagning och förhör. En anmälan har upprättats.

Annons

Den andre, också en man, stoppades i Ursviken strax efter klockan fyra. Även han medtogs för provtagning efter att ha blåst positivt i patrullens sållningsinstrument. Denna man visade sig även sakna behörighet, skriver polisen, så nu misstänks han också för olovlig körning. En anmälan har gjorts.

Därutöver har polisen också larmats till två butiker i helgen, efter att misstänkta tjuvar ertappats av personalen. Polisen har hållit förhör och upprättat två anmälningar om ringa stöld.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons