Annons
Viktor Lundgren, Robert Losito och Emelie Losito. Foto: Pressbild

Skellefteföretag blir partner med bolag i Spanien – ska utvecklas för nya marknader: ”Bryter ny mark”

NÄRINGSLIV Inkubatorn Unboxx ingår ett partnerskap med spanska Biribox. Det är första gången som Skellefteföretaget ingår ett samarbete utanför Sveriges gränser.

Annons

Biribox är en helt digital livsmedelsgrossist som säljer italienska råvaror till butiker och restauranger. Företaget i Spanien är grundat av Emelie och Robert Losito, som välkomnar partnerskapet med Skelleftebaserade Unboxx.

– Vi känner att samarbetet kommer att vara framgångsrikt, eftersom det är två parter som kompletterar varandra. Erfarenheten inom logistik, livsmedel och kundvård finns hos oss, medan Unboxx har stor kunskap inom både de taktiska och strategiska aspekterna inom marknadskommunikation, säger Emelie Losito i ett pressutskick.

Annons

”Ett spännande kapitel”

Unboxx ser också potential i Biribox, som blir deras första partner utanför Sverige. Inkubatorn går in med såväl kapital som tillgång till kompetens.

– Biribox bryter ny mark i en bransch där analoga system fortfarande dominerar. Vi gillar tanken om att bli först i branschen i Spanien när det kommer till att vara helt digitala, berättar Viktor Lundgren på Unboxx.

Annons

I ett första skede tänker de jobba varumärkesbyggande tillsammans. Längre fram vill Biribox även expandera utanför Spaniens gränser, som till Portugal och Frankrike. Viktor Lundgren ser även potential i den svenska marknaden.

– Det är ett spännande kapitel och vi ska se hur vi kan lansera Biribox i Sverige och Skandinavien, eftersom vi tror att målgrupperna även här skulle älska många av produkterna, säger han.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons