Annons
Baserat på pressmeddelande
Foto: Pressbild

Patrik Larssons ”psychic medium” till Skellefteå med ny humorshow

NÖJE I höst kommer Kasten Torebjer – psychic medium – till Skellefteå med sin nya humorshow. Den danskinfluerade karaktären ska för tredje och sista gången bevisa att han är ett äkta medium, skriver Sara kulturhus i ett pressmeddelande.

Annons

Karsten Torebjer – psychic medium – fick sitt genombrott i SVT:s Morgonsoffan 2008 och har sedan dess blivit kultförklarad. Med egen serie på SVT Play, Guldskiva och flera hyllade och slutsålda liveshower Sverige runt har Karsten gjort stor succé. Karsten kan se in i framtiden, baktiden och under tiden. Allt detta med mycket värme och skratt.

Karaktären Karsten Torebjer spelas av Patrik Larsson, en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Patriks humor är varm, energisk och lite absurd, men framför allt rolig.

Annons

Med sig på scenen har Karsten även sina tre bästa kompisar och enligt honom själv är detta den bästa showen han någonsin gjort. Den 24 september tar han föreställningen till Sara kulturhus.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Sara kulturhus
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons