Annons

Olycka på morgonen – bil körde av vägen och voltade: ”Var mjuk snö”

NYHETER En förare körde av vägen och voltade på morgonen.

Annons

Olyckan skedde på väg 726 vid Lill-Bocktjärnen, mellan Burträsk och Bygdsiljum. SOS larmades klockan 06.22 och räddningstjänsten var snart på plats. Conny Qwarforth, inre befäl, berättar att personbilen ska ha kört av vägen, voltat och lagt sig på taket.

– Men det hade gått bra, det var så pass mjuk snö. Styrkan skulle ta in personen som kört till Burträsk, och de har satt upp band på bilen. Polisen ska åka och titta på det där, sedan kommer föraren att få ordna med bärgning, berättar Conny Qwarforth.

Uppdatering, 08.49:

Efter att ha varit där meddelar polisen att det inte finns någon misstanke om brott.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons