Annons
Foto: Arkivbild

Nya kontroller: Åtta fortkörare fick böter – upprättade också anmälan

NYHETER Skelleftepolisen har gjort flera kontroller i trafiken.

Annons

På onsdagsmorgonen genomfördes två kontroller i Skellefteå, en på Morö Backe och en vid Hammarängen, där samtliga kunde passera utan anmärkning. På förmiddagen bötfälldes dock sex personer vid en kontroll på Norrböle, efter att de alla kört för fort.

Därutöver har även en enskild bilist stoppats för kontroll väster om Skellefteå. Enligt polisen ska dennes körkort vara återkallat, så hen misstänks för grov olovlig körning. Patrullen har hållit förhör och upprättat en anmälan, skriver polisen på sin hemsida.

Uppdatering, 14.52:

Nu under eftermiddagen har två fortkörare också bötfällts vid en kontroll på Tuvan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons