Annons
Anton Holmström, Ulf Aspbäck, Anders Roos, Christina Lindberg, Josef Åshjelm och Jens Hjelm. Foto: Pressbild

Företag i Skellefteå välkomnar nya kollegor: ”Kommer tillföra mycket”

NÄRINGSLIV Skellefteföretaget Care of Nord, som jobbar med företagshälsa, fortsätter att växa. Nu med två nya medarbetare.

Annons

Care of Nord jobbar med arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering. Företaget i Skellefteå grundades 2020 av organisationskonsulten Anton Holmström, sjukgymnasten Ulf Aspbäck och sjuksköterskan Josef Åshjelm. Kort efteråt kom företagsläkaren Anders Roos in som delägare, och nu växer verksamheten med ytterligare två medarbetare.

Det är Christina Lindberg och Jens Hjelm som nu hälsas varmt välkomna till teamet.

– Både Christina och Jens är omtyckta och erfarna sjuksköterskor som kommer att tillföra mycket till vårt team. Efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden, så det här känns som en bra tajming att växa ytterligare, säger Anton Holmström i ett utskick.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons