Annons
Baserat på pressmeddelande
Ulf, Anton och Josef på Care of Nord. Foto: Pressbild

Trio bakom nystartat företag i Skellefteå: ”Vi kommer in i rätt tid”

NÄRINGSLIV Ett nytt företag har startat i Skellefteå: Care of Nord, som erbjuder tjänster inom arbetsmiljö, undersökningar och utbildningar. Det berättar företaget i ett pressmeddelande.

Annons

Företaget har ingen traditionell mottagning, utan kommer istället ut till kunderna.

– Vi är baserade i Skellefteå och har en lokal på Friskvårdskompaniet, men åker ofta ut till våra kunder i Norr- och Västerbotten, säger sjukgymnasten Ulf Aspbäck.

Han står bakom satsningen tillsammans med HR-specialisten Anton Holmström och sjuksköterskan Josef Åshjelm. Care of Nord gjorde en mjukstart i corona-tider, och i pressmeddelandet berättar företaget att det redan har gått över förväntan.

– Jag tror att vi kommer in i rätt tid. Skellefteå utvecklas i en rasande fart och vi vill vara en företagshälsa av och för arbetsgivare i vår region, säger Anton Holmström.

– Arbetsmiljö och hälsa kan upplevas snårigt och här kan vi hjälpa företag att göra rätt saker, utifrån deras behov och de specifika lagkrav som rör just dem, fortsätter han.

Annons

Partners med specialistkompetenser

Förutom ägartrion består Care of Nord av partners med olika specialistkompetenser som psykolog, läkare, företagssköterska och arbetsmiljöingenjörer. Längre fram kan partnerskapet komma att utökas med fler kompetenser, berättar företaget.

Josef Åshjelm beskriver dessa samarbeten som väldigt viktiga.

– De breddar vår kunskap samtidigt som de, precis som oss, vill skapa friska och hållbara företag i norra Sverige, avslutar han i pressmeddelandet.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Care of Nord
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons