Annons
Sponsrad artikel
Linnea Hägglund, Emma Lundmark och UlrikaNordlund hjälper företag att planera och genomföra sina företagsevent.

De är redo för fler företagsevent – tar helhetsgrepp om firmafester och teambuilding: ”Något utöver det vanliga”

ANNONS Efter två år av inställda firmafester står Medlefors redo för att ta emot företag, föreningar och organisationer. “Det spelar ingen roll om det är en liten eller stor grupp, dag eller kvällstid – här finns något för alla”, säger Emma Lundmark.

Lagom till att samhället börjar öppnas upp igen sjösätter Medlefors sin satsning på företagsevent. Det är ett verksamhetsben som funnits länge, men som nu utvecklats och kvalitetssäkrats för att alltid ge en upplevelse utöver det vanliga.

– Vi har satsat mycket på skola, konferens, restaurangen och hotellet – men nu är det dags att även ta ett helhetsgrepp kring event, säger Emma Lundmark, sälj- och marknadskommunikatör, som tillsammans med Ulrika Nordlund och Linnea Hägglund tar emot företagens förfrågningar.

Skräddarsyr koncept

Att först och främst fundera på vad man vill ha ut av sitt event är det första steget till ett lyckat sådant.

– Kanske är målet teambuilding, fira en framgång, kickoff, en avslutning på en konferens – eller att helt enkelt bara ha kul. Eller en kombination av flera anledningar. Vi frågar alltid vad syftet är för att kunna skräddarsy ett så bra koncept som möjligt, säger Linnea.

God mat från bra råvaror – det är något du alltid kan räkna med på Medlefors. Foto: Jonas Westling

Alla förutsättningar för att göra ett bra event finns på området. Förutom den fantastiska restaurangen som levererar mat och dryckesupplevelser till eventet finns allt från pool, relax, och lounge till kök för gemensam matlagning, härliga grönområden och möjlighet till privat dansgolv. Till och med en egen sporthall finns bland Medlefors 12 000 kvadratmeter.

– Oavsett om ni är färre än 10 personer, eller uppemot 500, så finns det möjligheter hos oss, säger Ulrika.

Så enkelt som möjligt

Kollegorna på Medlefors kan även hjälpa till att boka till exempel underhållning, DJ, föreläsare, bussar eller teambuildingaktiviteter. Men ibland, säger Emma, handlar det bara om de mindre detaljerna för att höja helhetsupplevelsen på eventet, så som företagets logga på menyerna, färgen på servetterna eller ljussättningen i lokalen. Saker som inte behöver kosta så mycket.

– Hela konceptet går ut på att göra det så enkelt som möjligt för företaget. Vi vet att det finns många som verkligen vill ge de anställda en bra kväll, men som kanske inte har tiden eller önskar någon att bolla idéer med. Då är det bara att slå oss en pling, säger hon.

Oavsett vad du vill att ert event ska innehålla kan Medlefors hjälpa till. Foto: Jonas Westling

Att ringa eller skicka ett e-postmeddelande till Medlefors är alltid utan förpliktelser.

– Det är så klart kostnadsfritt att fråga oss vad vi kan erbjuda, så du har inget att förlora på att höra av dig. Och så återkommer vi med ett förslag efter att vi fått veta lite mer om vad ni önskar få ut av eventet. Det ska vara så lite krångel som möjligt, säger Emma.

Emma och hennes kollegor ser verkligen fram emot att kunna utveckla företagseventen och se till att skapa upplevelser som företagen kommer ihåg länge.

– Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sakna ljudet av mingel så mycket som jag gjort under pandemin, men nu ska den förhoppningsvis vara över. Vi människor har verkligen ett behov av att ses och umgås, säger hon.

Planerar du ett företagsevent?

På Medlefors kombinerar vi vårt omtalade mathantverk, våra lokaler och aktiviteter utifrån era önskemål. Om ni är en liten eller stor grupp, dag- eller kvällstid, spelar ingen roll – här finns något för alla.

Kontakta oss via e-post eller telefon:
info@medlefors.se
0910–57500

Läs mer på www.medlefors.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Medlefors.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons