Annons
Apollo anordnar tre charterresor till Rhodos och fyra till Kreta. Pressbild: Apollo

Fler direktresor till sol och värme från Skellefteå: ”Är mycket glada”

NYHETER I sommar utökas avgångarna från Skellefteå Airport. Researrangören Apollo anordnar totalt sju charterresor med direktflyg till Kreta och Rhodos.

Annons

Apollo upplever att paket- och charterresor blivit mer populära under pandemin, i takt med att trygga resformer blivit en prioritet. Det har också blivit mer intressant att slippa mellanlanda på olika flygplatser. Apollo ser dessutom ett uppdämt resebehov.

Därför anordnar de totalt sju direktavgångar från Skellefteå Airport till Grekland – tre till Rhodos och fyra till Kreta – under sommaren 2022.

– Skellefteregionen växer samtidigt som flygplatsen har en optimal lokalisering mitt mellan städerna längs norrlandskusten. Apollo har därför valt att etablera samt utöka antalet charteravgångar från Skellefteå Airport, förklarar Sandra Miller Kinge, kommunikationschef på Apollo, i ett pressmeddelande.

Annons

Apollo börjar flyga till Rhodos under försommaren, med start i början av maj, och till Kreta senare i augusti. Skellefteå Airports vd Robert Lindberg välkomnar de ökade möjligheterna till solresor från regionen.

– Vi på Skellefteå Airport är mycket glada över Apollos beslut att utöka sina charteravgångar från Skellefteå. Skellefteregionens tillväxt med nya företag och tusentals nya innevånare gör att behovet av solresor ökar vilket ger Apollo bra förutsättningar, säger han.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons