Annons
Foto: Arkivbild

Polisen stoppade misstänkt färd – sedan inkom larm om misshandel

NYHETER Under onsdagen stoppade polisen först ett misstänkt rattfylleri, sedan inkom ett larm om misshandel utanför en adress.

Annons

Bilföraren stoppades och kontrollerades i Skellefteå vid 11-tiden på onsdagen. Enligt Marie Andersson, kommunikatör vid polisens regionledningscentral, ska föraren ha blåst positivt i patrullens sållningsinstrument, så personen medtogs för provtagning.

Polisen har hållit förhör, upprättat en anmälan och omhändertagit förarens körkort.

Några timmar senare larmades de om en misstänkt misshandel utanför en bostad i Skelleftehamn, där en man uppgavs ha slagit en annan man. De inblandade ska vara bekanta med varandra. Polisen genomförde förhör med dem under eftermiddagen.

En anmälan har gjorts. Det finns inga uppgifter om skador hos den utsatte mannen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons