Annons
Foto: Arkivbild

Olyckor under helgen: Man till vård efter avåkning – hund blev påkörd

NYHETER Under den gångna helgen skedde bland annat olyckor på Järnvägsleden i Skellefteå och på E 4 vid Ostvik, skriver polisen.

Annons

Under helgen larmades SOS Alarm om flera olyckor i Skellefteå med omnejd. Polisen berättar om en olycka, som inträffade på Järnvägsleden vid 10-tiden på lördagen. Här krockade en bilist med en lösspringande hund. Hundägaren kom till platsen, hunden togs omhand och fördes till en veterinär. Ingen av de inblandade misstänks för brott.

Vidare berättar polisen även om en singelolycka på E 4 vid Ostvik, som inträffade vid 13.30-tiden på söndagen. En bilist körde av vägen och hamnat i diket. Han fördes till sjukhus för kontroll och polisen misstänker inget brott i samband med avåkningen.

I helgen inträffade även en svår snöskoterolycka, som ledde till att en person avled.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons