Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Drograttfylleri, E 4-olycka och bråk • Förare förlorade körkort

NYHETER I helgen satte Skelleftepolisen stopp för ett misstänkt drograttfylleri. En annan man misstänks för misshandel i centrum.

Annons

Under natten till lördag stoppades och kontrollerades en bil i Skellefteå. Patrullen fick misstankar om att föraren var påverkad av narkotika, så hen medtogs för provtagning och förhör. Föraren misstänks nu för drograttfylleri och polisen har gjort en anmälan.

På lördagsmorgonen inträffade en singelolycka på E 4 vid Bureå, i norrgående körfält. Marie Andersson, kommunikatör vid polisen, meddelar att två personer fick föras till sjukvård. Skadeläget är okänt. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

Annons

Under natten till söndag larmades polisen sedan till en restaurang i Skellefteå, där en man misstänks ha slagit en annan. Patrullen höll förhör och upprättade en anmälan.

Senare på morgonen genomförde polisen en trafikkontroll på E 4 på Anderstorp, och Marie Andersson berättar att samtliga trafikanter kunde åka vidare utan anmärkning.

Annons

På söndagskvällen inkom sedan en anmälan om viltolycka från väg 814, i höjd med Skråmträsk, där en bilist uppges ha krockat med ett rådjur. Ingen person skadades.

Under natten och tidiga måndagsmorgonen bötfälldes sedan två personer. Den ena ska ha kört 114 kilometer i timmen på en 80-sträcka i Degerbyn, och förlorade därför även sitt körkort. Den andra, en lastbilschaufför, ska ha haft otillåten frambelysning.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons