Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Misstänkt inbrottsförsök, hemfridsbrott och flera trafikbrott

NYHETER Här är en sammanfattning av Skelleftepolisens helg.

Annons

Klockan 01.16, natten mot lördag: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Skellefteå. De får misstankar om att mannen bakom ratten är drogpåverkad och tar med honom för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Klockan 01.56, natten mot lördag: Polisen larmas därefter till en olycksplats på E 4 vid Byske, där en lastbil uppges ha kört in i en bärgare. Ingen person ska ha skadats.

Klockan 08.13 på söndag: En trafikkontroll på Norrvalla resulterar i en böteslapp för en taxichaufför, som inte har sin tidbok med sig. Ingen annan anmärkning noteras.

Annons

Klockan 10.54 på söndag: Polisen larmas om ett misstänkt inbrottsförsök i en villa i Kåge, som just nu är obebodd. En patrull åker dit och dokumenterar platsen. Det är oklart om någon varit inne i huset, men polisen noterar att en ruta är delvis trasig.

Klockan 11.53 på söndag: Under en ny trafikkontroll, denna gång på E 4 vid Bureå, bötfäller polisen sju förare. Det handlar om hastighetsöverträdelser i samtliga fall.

Klockan 22.19 på söndagen: Polisen larmas slutligen om en person som olovligen gått in i en bostad. De åker till platsen och upprättar en anmälan om hemfridsbrott.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons