Annons
Sponsrad artikel
Ingela och Malin är glada över att restriktionerna lättats.

Nu startar Coop med after work igen: ”Äntligen, vi har saknat det här”

ANNONS After work på Stora Coop hade hunnit bli en riktig succé innan pandemin slog till. Nu har de beslutat sig för att dra igång det populära konceptet igen.

För några år sedan utvecklade Stora Coop i Skellefteå flera koncept i sin restaurang, varav after work var ett.

– Vissa reagerar med; “Va, AW på Coop?”, men det blev superpopulärt. Det finns inte så många matställen på söder som gör liknande saker, så det känns bara kul att vi kan bidra på det här sättet, säger Susanne Rindelöv, stormarknadschef på Stora Coop i Skellefteå.

Det känns bara kul att vi kan bidra på det här sättet.

After workerna blev snabbt en succé, men när pandemin drog in över Sverige våren 2020 var de så klart tvungna att dra i handbromsen.

– Det har varit deppigt och vi tappade tråden lite. Ett tag fick vi bara ha en person per bord här eftersom vi inte har en egen ingång till restaurangen. Då kände man sig mer som en polis än restaurangchef, säger Ingela Wikman.

Då kände man sig mer som en polis än restaurangchef.

Nu, när de sista restriktionerna för restauranger tas bort den 29 september, planeras dock nya after work-kvällar. Vid tre tillfällen, med start den 1 oktober, bjuds det in till buffé med olika teman.

Buffé med teman

Först ut är en amerikansk buffé med bland annat sliders, ribs, kycklingvingar, sötpotatis, coleslaw, ädelostcremé och amerikanska pannkakor.

– Äntligen, vi har saknat det här, säger Ingela och får medhåll av vice restaurangchef Malin Falkman.

– Ja, det här ska verkligen bli kul igen. Äntligen får våra gäster komma hit, umgås, lyssna på skön musik och äta gott, säger hon.

Trubaduren Erika Edman underhåller på after worken.

Att de restriktioner som fortfarande finns ska följas är dock viktigt.

– Det gäller att vi alla tänker på våra medmänniskor. Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna och allt det där, säger Ingela.

Livemusik

Maten på buffén är öppen mellan 17.00 och 20.00, men lokalen stänger inte förrän 21.00. Mellan 17.30 och 20.30 bjuds det dessutom på livemusik från trubaduren Erika Edman.

– Det känns nästan overkligt att vi ska få ha en sådan här kväll igen. Jag ser verkligen fram emot det, säger Ingela som helst ser att så många som möjligt bokar bord för garanterad plats.

– Men det går även bra att svänga förbi spontant efter jobbet, säger hon.

Det känns nästan overkligt att vi ska få ha en sådan här kväll igen.

Förutom after work-bufférna fortsätter restaurangen att servera lunchbuffé varje dag mellan 10.00 och 16.45. Där finns alltid tre rätter att välja mellan, och möjlighet att beställa från á la carte-menyn.

After work på Stora Coop

Fredag 1/10 17-20
Amerikansk buffé, 249 kr inkl 1 dryck.

Fredag 29/10 17-20
Italiensk buffé, 249 kr inkl 1 dryck.

Fredag 3/12 17-20
Medelhavsbuffé, 249 kr inkl 1 dryck.

Boka plats på 0910-58 38 50

Restaurangens övriga öppettider:

Måndag-fredag 10.00-16.45, 95;-
Lördag-söndag 10.00-16.45, 105:-

Alltid buffé med minst 3 rätter!

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Stora Coop.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons