Annons
Baserat på pressmeddelande
Foto: Pressbild / Diös

Växande företag flyttar till nya lokaler: ”Det händer otroligt mycket spännande i Skellefteå”

NYHETER I oktober blir bemanning- och rekryteringsföretaget Clockwork ny hyresgäst på Bäckgatan i Skellefteå.

Annons

Clockwork Rekrytering och Bemanning finns idag på ett tjugotal orter runt om i landet. Senaste åren har fokus legat på Norrland, där företaget startat upp kontor längs hela Norr- och Västerbottens kustremsa.

Clockwork har funnits i Skellefteå sedan sommaren 2020 och nu är siktet inställt på att växa kraftigt under kommande år.

– Vi ser mycket fram emot att ta plats i våra nya lokaler på Bäckgatan. Det händer otroligt mycket spännande i Skellefteå just nu. Det är tydligt för oss att företagen behöver vår hjälp med sin kompetensförsörjning och det känns strategiskt rätt att flytta till ett mer centralt läge som gör oss tillgängliga för våra kunder och kandidater, säger Fredrik Nilsson, marknadsområdeschef, Clockwork.

Annons

Det nya kontoret utvecklas i Diös kontorskvarter Sirius på Bäckgatan.

  Att Clockwork växer är ytterligare ett kvitto på den starka tillväxttakt som råder i Skellefteå. Vi är mycket glada över förtroendet att få utveckla deras nya inspirerande kontorsmiljö, och ser mycket fram emot att bygga en stark långsiktig relation tillsammans, säger Jenny Forssell, förvaltare, Diös Skellefteå.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Diös
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons