Annons
Foto: Arkivbild

30 hastighetsöverträdelser och två trafikbrott upptäckta under helgen

NYHETER Många bötfälldes för hastighetsöverträdelser i helgen.

Annons

På lördagen genomförde polisen dels en trafikkontroll på Burträskvägen, väg 364, i Lappvattnet. Här uppdagades fem hastighetsöverträdelser och en misstänkt olovlig körning. Enligt polisen ska en person ha kört 97 kilometer i timmen på 50-sträckan.

Ytterligare fem personer bötfälldes sedan för hastighetsöverträdelser på Norrböle.

Annons

Vid 03-tiden, natten till söndag, stoppade polisen sedan en personbil på E 4 i centrala Skellefteå. I bilen färdades fler personer än tillåtet, vilket också resulterade i böter.

Under söndagen rapporterades ytterligare 15 personer för hastighetsöverträdelser på Norrböle och fem på Moröhöjden. Elisabeth Glaas, kommunikatör vid polisens regionledningscentral, påminner att sänkt medelhastighet kan rädda liv på vägarna.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons