Annons
Pressbild: Paulina Holmgren

Skellefteå Kraft tar över elkunder från annat bolag – fortsätter växa

NYHETER Elhandelsbolaget Grönare kommer att överlåta sina elhandelskunder till Skellefteå Kraft: "Välkomnar dem varmt"

Annons

Grönare ska sluta med sin elhandelsverksamhet och överlåtelsen sker den 1 april. Genom övertagandet kan Skellefteå Kraft fortsätta växa inom elhandel – sedan i somras har de även tagit över det estniska bolaget Enefits svenska elhandelskunder.

– Vi är stolta och glada över att vi får ta hand om Grönares elhandelskunder och välkomnar dem varmt till Skellefteå Kraft. De kan känna sig trygga med att de, som redan har gjort ett hållbart val, även i fortsättningen kommer att köpa 100 procent förnybar energi, säger Lars Lundmark, affärsenhetschef försäljning, i ett uttalande.

– Genom denna fortsatta expansion bidrar både vi och våra kunder allt mer till omställningen till ett förnybart energisystem och tillsammans kan vi göra stor skillnad, säger Patrik Grantås, affärsområdeschef marknad på Skellefteå Kraft.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons