Annons
Foto: Skellefteå kommun / Kristian Pohl

Ministern gästar näringslivsdagen i Skellefteå: ”Vi är väldigt glada”

NYHETER Under Bizbuz i Skellefteå den 26 mars kommer näringsminister Ibrahim Baylan att delta i sändningen.

Annons

Sändningen på näringslivsdagen Bizbuz den 26 mars hålls mellan klockan 09.00 och 12.00. Den ska bland annat gå att följa här. Bizbuz är ett forum för alla som vill vidga sina vyer, inspireras och lära sig mer om regionala näringslivs- och utvecklingsfrågor.

I dag tillkännager arrangörerna att näringslivsminister Ibrahim Baylan ska delta.

– Vi är väldigt glada över att Ibrahim Baylan är med oss den här dagen, säger Kristina Sundin Jonsson, kommundirektör vid Skellefteå kommun, i ett pressmeddelande.

Vilka nya erfarenheter är värda att vidareutveckla? Hur löser vi den snabba tillväxtens rekryteringsutmaningar? Hur tas smarta idéer tillvara i en cirkulär, hållbar framtid?

Annons

– Vi har ett spännande och varierat program med såväl basnäring som tjänstesekto representerade. Även kulturen tar plats vilket är viktigt, berättar Roland Eriksson, näringslivssekreterare och företagslots på näringslivskontoret, Skellefteå kommun.

Övriga talare är Lina Andersson, Once Upon, Peter Larsson, regeringens samordnare för etableringar i norra Sverige, Henrik Sjölund, Holmen, Therese Eriksson, litteraturkritiker, Ulf Nordwall, Peab, Linn Andersson, Boliden Rönnskär, Maria Ekberg Brännström, Sara kulturhus, Daniel Wilén vid Skellefteå Science City och Arctic Game Lab, Fredrik Jonsson, Skellefteå Kraft, Karin Hellgren, OKQ8, samt Emma Stenström vid Handelshögskolan.

Annons
Annons
Annons
Annons