Annons
Baserat på pressmeddelande
Foto: Pexels / Skellefteå AIK

Klart: Pudas tillbaka till Skellefteå – ”Ofantligt kul att få komma hem”

SPORT Jonathan Pudas bryter sitt KHL-kontrakt för att bära den svartgula tröjan – i fyra år framöver. Det meddelar Skellefteå AIK.

Annons

Kirunasonen kom hit första gången 2010 och två säsonger senare var han kapten i Skellefteå AIK:s J20-lag. Därefter blev det en sejour i Karlskrona och Brynäs innan skutan vände tillbaka till Skellefteå. Här har han gjort starka avtryck med sitt frejdiga försvarsspel och sin offensiva finess, vilket resulterade i ett tvåårigt KHL-kontrakt.

Men idag tillkännager Skellefteå AIK att Jonathan Pudas återvänder till klubben.

– Det känns så ofantligt kul att få komma hem. Jag trivs så otroligt bra i Skellefteå och hela familjen känner att det är här vi hör hemma, så det ska bli fantastiskt kul att få komma hem och spela i vår hemstad igen, berättar Pudas i ett pressmeddelande.

Annons

– Jag tror alla vet hur mycket jag brinner för den här klubben så det ska bli fantastiskt kul att spela inför de svartgula fansen igen. North Power och alla fans längtar nog lika mycket som jag att få komma hem till Skellefteå Kraft Arena, fortsätter Jonathan.

Han välkomnas tillbaka i laget av Skellefteå AIK:s general manager Erik Forssell.

– Det känns såklart jättekul att få hem Pudas. Han har gjort flera bra säsonger för oss tidigare och är hungrig på att komma hem och nå framgångar tillsammans med laget.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå AIK
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons