Annons
Baserat på pressmeddelande
Nyhléns Hugosons i Skellefteå. Foto: Pressbild

Får utrymme att växa – Nyhléns Hugosons köper fastighet och mark av Skellefteå Industrihus

NÄRINGSLIV Efter 20 år som hyresgäster blir Nyhléns Hugosons nu ägare av fastigheten Charkuteriet 5, där de har sin verksamhet i dag. Affären omfattar också den byggbara marken i anslutning till fastigheten, skriver Skellefteå Industrihus i ett pressmeddelande.

Annons

Åsa Andersson, vd för Skellefteå Industrihus, berättar att de är glada att kunna göra den här affären. Den ger Nyhléns Hugosons möjlighet att växa och utvecklas i stan.

Även Magnus Nilsson, vd för Nyhléns Hugosons, ser förvärvet som ett bra steg mot fortsätt tillväxt och ökad livsmedelsproduktion i Skellefteå och Västerbotten. Den här satsningen och investeringarna i Skellefteå innebär en spännande tid för företaget.

– Det här ger oss ännu bättre förutsättningar för att jobba långsiktigt och hållbart, säger Sophia Bylesjö, platschef vid anläggningen i Skellefteå, i pressmeddelandet.

Annons

Skellefteå Industrihus äger, förvaltar och utvecklar ett 60-tal fastigheter i Skellefteå kommun. Deras uppdrag är att bidra till ett aktivt Skellefteå som utvecklas, växer och tar ansvar ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv. Ägare till företaget är moderbolaget Skellefteå Stadshus AB, som i sin tur helägt av Skellefteå kommun.

– Affären med Nyhléns Hugosons visar på bredden av tillväxt som sker, i allt från stora industrietableringar till livsmedelsproduktion, resonerar vd Åsa Andersson.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå Industrihus
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons