Annons
Pressbild: Nuiteq

Skellefteföretag stöttar skolor och andra företag med möjligheter till distansarbete

NYHETER Nuiteq vill hjälpa kommunens skolor och företag med produkter för onlineutbildningar och distansarbete, kostnadsfritt.

Annons

På tisdagen gick Region Västerbotten ut med nya särskilda rekommendationer, med anledning av den senaste tidens snabbt försämrade läge i länet. Till följd av det ska bland annat mer fjärr- eller distansundervisning nu tillämpas i Skellefteå kommun.

Nu vill Skellefteföretaget Nuiteq stötta kommunens skolor och företag. I två månader erbjuds dessa företagets produkter för onlineutbildningar och distansarbete gratis.

– Vi vill se till att företagen kan fortsätta ha kreativa möten både med sina kunder och internt. Kan våra lokala företag jobba på under pandemin kommer vi som kommun ut starkare tillsammans, berättar vd Harry van der Veen i ett pressmeddelande.

Annons

Tanken är att deras digitala whiteboard ska göra det lättare för skolorna att stötta lärarna samt utforma lektioner och workshops på ett pedagogiskt sätt, förklarar han.

– På så sätt kan vi hjälpa de elever som behöver det som mest, fortsätter Harry.

För att ta del av detta kan verksamhetsansvarig (rektor, vd eller ägare) skicka ett mejl till mail@nuiteq.com, med en lista på vilka inom organisationen som behöver licens.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons