Annons
Baserat på pressmeddelande

Vård- och omsorgsutbildningar på Yrkeshögskolan får fler uppstarter

NYHETER Yrkeshögskolan i Skellefteå kommun fick återigen en hög tilldelning när Myndigheten för yrkeshögskolan meddelade sitt beslut i dag, berättar Yrkeshögskolan i ett pressmeddelande.

Annons

Utbildningarna Stödpedagog och Demens- och äldrepsykiatrispecialiserad undersköterska har beviljats ytterligare tre uppstarter var; under höstterminen 2021, 2022 och 2023.

Rektor Ulf Olofsson ser detta som en kvittens på att aktuella branscher ställer sig bakom utbildningarna och att Yrkeshögskolan är viktig för kompetensförsörjningen.

– Det visar också på att vi håller en god kvalitet på våra utbildningar samt att ansökningsarbetet genomförts med högsta kvalitet, säger han i pressmeddelandet.

Annons

Det är redan klart att tre utbildningar inom process- och produktionsteknik startar i höst, liksom utbildningarna TRAC Turism- och Resekonsult, VFX-artist och Hovslagare.

Totalt har Yrkeshögskolan i Skellefteå åtta beviljade utbildningsstarter hösten 2021.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Yrekshögskolan
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons