Annons
Baserat på pressmeddelande
Liselotte Bruse. Foto: Pressbild

Vd i Skellefteå är Sverigemästare i mentorskap: ”Otroligt glad och hedrad över fina utmärkelsen”

NÄRINGSLIV I dag fick Liselotte Bruse, vd och affärsutvecklare på Balanserad, den prestigefyllda utmärkelsen "Årets Mentor Nya Företag i Sverige". Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Annons

Balanserad är en affärsbyrå som bland annat jobbar med företagsutveckling i lokalt och regionalt näringsliv. De vänder sig framförallt till små och medelstora företag.

Utmärkelsen delades ut av Harry Goldman, vd för Nyföretagarcentrum Sverige, i samband med en corona-anpassad digital ceremoni som hölls på onsdagen.

– Hon såg mitt företag och dess möjligheter med andra ögon och fick mig att våga satsa, säger David Hallberg, som har haft Liselotte Bruse som mentor i ett år.

Finalen har föregåtts av en regional utmärkelse där Liselotte i oktober tilldelats titeln Årets Mentor Västerbotten. Vinnarna från varje län har tävlat om den nationella titeln, där juryn har utgått ifrån adepternas egna beskrivningar av värdet med sin mentor.

Annons

– Jag är otroligt glad och hedrad över den fina utmärkelsen att kunna titulera mig Sverigemästare i mentorskap under ett år. Det är riktigt stort! säger Liselotte Bruse.

– Men att jag kunnat bidra till Davids utveckling och framgång genom mitt stöd som mentor är det som ger mig allra mest värde tillbaka. Han är en fantastisk entreprenör och jag tror att det kommer att hända mycket spännande runt David, fortsätter hon.

Under mentoråret har de mötts en gång i månaden och diskuterat framtidsfrågor, möjliga vägar framåt och frågeställningar som entreprenör och arbetsgivare möter.

Annons

– Det är många beslut som ska fattas och de allra svåraste frågorna handlar nog oftast om att våga satsa, att gå ur komfortzonen och växla upp. Det innebär ju också risker, att ha någon att stöta och blöta frågor med kan vara avgörande, säger David.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Balanserad
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons