Annons

Upphittade kroppsdelarna: Polisen lägger ned förundersökning om mord

NYHETER Kvarlevor hittades i skogen utanför Kåge och polisen inledde en förundersökningen om mord. Nu har den lagts ned.

Annons

En privatperson hittade den första kroppsdelen utanför Kåge den 24 augusti. Då polisen inte kunde utesluta brott inleddes en förundersökning om misstänkt mord. Parallellt med det undersökte polisen eventuell koppling till försvunna personer.

Under utredningens gång påträffades fler kroppsdelar. De identifierades och visade sig tillhöra en person som anmäldes försvunnen i december 2018. Mordutredningen fortsatte, då det ännu inte var klarlagt hur den försvunne personen avlidit.

I dag meddelar polisen att det inte har framkommit någonting som tyder på att ett brott har begåtts. Därför läggs mordutredningen ned. Anhöriga har underrättats.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons