Annons
Baserat på pressmeddelande
Åsa Stocksén. Pressbild: Henson

Henson inleder samarbete med länsstyrelsen: ”Känns riktigt bra”

NÄRINGSLIV Kommunikationsbyrån Henson med kontor i Umeå och Skellefteå är ny partner till länsstyrelsen i Västerbotten.

Annons

I ett pressmeddelande förklarar Jörgen Boman, informationschef vid länsstyrelsen, att kommunikation är en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av regionen. De ser fram emot att ta sig an möjligheter och utmaningar tillsammans med Henson.

Kommunikationsbyrån kommer att arbeta både strategiskt och operativt tillsammans med länsstyrelsen, med målet att stärka och stötta myndighetens kommunikation.

– Att få inleda ett samarbete med en nyckelfunktion som Länsstyrelsen känns förstås riktigt bra. Särskilt eftersom det är en så naturlig fortsättning av vårt engagemang i Västerbotten där vi sedan tidigare samarbetar både med tongivande företag och offentliga organisationer, säger Åsa Stocksén, vd på Henson, i pressmeddelandet.

Annons

På Hensons två kontor i Västerbotten arbetar 12 personer i dag, inriktade på strategi och varumärke, digital kommunikation, PR och redaktionell kommunikation.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Henson
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons