Annons
På fredag kommer smittskyddsläkaren Stephan Stenmark att medverka. Foto: Pexels / Region Västerbotten

Extrainsatt morgonmöte på fredag – Stephan Stenmark och Northvolt bland de medverkande

NÄRINGSLIV Näringslivskontoret meddelar att ett extrainsatt digitalt morgonmöte kommer att anordnas den 4 december, med anledning av den ökade smittspridningen i Skelleftområdet.

Annons

Den extrainsatta träffen innebär att morgonmötet kommer att anordnas två fredagar i rad. Nu på fredag den 4 december ska Stephan Stenmark, smittskyddsläkare vid Region Västerbotten, medverka med värdefulla råd om hur situationen ska hanteras.

Näringslivskontoret har även gjort klart med representanter från Northvolt, Franke, Hair & Face och Ica Kvantum, som ska berätta om hur deras verksamheter jobbar för att trygga tillvaron och förhindra smittspridning. Både bland anställda och besökare.

Sändningen kommer bland annat gå att följa på näringslivskontorets facebooksida, med start klockan 08.00 på fredag. Frågor till de medverkande kan skickas in i förväg via samma facebooksida. Lite mer information om morgonmötet finns att läsa här.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons