Annons
Baserat på pressmeddelande
Jan Lidgren butiksansvarig vid Elektroskandia, Håkan Lundmark och Andreas Björk samt Michael Burvall, utesäljare vid Elektroskandia. Foto: Pressbild

Elektroskandia förstärker sin position: ”Viktigt att utvecklas och växa med Skellefteå”

NÄRINGSLIV Elteknikgrossisten Elektroskandia förvärvar den lokala elgrossisten Eluttaget och stärker därmed sin position i Skellefteå. Det skriver Elektroskandia i ett pressmeddelande.

Annons

Elektroskandia ser att Skellefteå växer kraftigt, med allt fler företag som väljer att satsa i regionen, och vill vara med på resan. Därför stärker de sin position i stan.

– Det är viktigt för oss på Elektroskandia att utvecklas och växa med Skellefteå, säger Christoffer Åkerblom, regionchef Nord vid Elektroskandia, i uttalandet.

Genom förvärvet blir Eluttagets delägare Håkan Lundmark och Andreas Björk en del av Elektroskandias organisation, som teknisk innesäljare och butikssäljare.

Annons

– Vi är stolta över att hamna i Elektroskandias fina organisation och få deras stora resurser i ryggen. Vi ser nu fram emot att fortsätta erbjuda bra och personlig service till såväl nya som gamla kunder, säger Håkan Lundmark i pressmeddelandet.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Elektroskandia
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons