Annons
Baserat på pressmeddelande
  • Fasaden till bostadsrättsföreningen Viktoriastrand 2. Foto: Riksbyggen
  • Ett vardagsrum i bostadsrättsföreningen Viktoriastrand 2. Foto: Riksbyggen
  • En balkong i bostadsrättsföreningen Viktoriastrand 2. Foto: Riksbyggen

Etapp två på Strömsör färdig – nu välkomnas boende: ”Är jätteroligt”

BOSTAD Riksbyggens andra etapp på Strömsör är nu färdig och inflyttning är snart klar, skriver Riksbyggen i ett pressmeddelande.

Annons

Bostadsrättsföreningen Viktoriastrand 2 består av 41 lägenheter i storlekarna två till fyra rum och kök. Det är etapp två av totalt tre som Riksbyggen bygger på Strömsör.

– Det är jätteroligt att vi nu kan hälsa alla förväntansfulla boende välkomna till sina nya lägenheter, säger Erica Bjuhr, säljansvarig på Riksbyggen Bostad i Skellefteå.

– Det är en stor efterfrågan på nya bostäder i Skellefteå vilket inte minst märks i att både etapp två och tre redan är slutsålda. Riksbyggen kommer att fortsätta sitt bostadsbyggande i Skellefteå och nästa projekt blir 75 bostadsrätter på Getberget.

Annons

Bostadsområdet Strömsör ligger nära älven, har bra kommunikationer och promenadavstånd till centrala Skellefteå. Bostäderna ska ha en öppen och ljus planlösning, minst en inglasad balkong samt parkettgolv, kakel och klinker.

Det är framför allt personer 55+ som köpt lägenheter i anda och tredje etappen.

– Att de nya bostäderna på Strömsör lockar äldre personer hjälper till att skapa flyttkedjor och frigör exempelvis villor som barnfamiljer kan flytta till, säger Erica.

Annons

Under rådande pandemi har inflyttningsprocessen fått anpassas efter situationen.

– Till exempel har vi haft tidsbokning för nyckelutdelning och varit noga med att hålla avstånden. Vi har haft schema för nyttjande av hissarna för att undvika trängsel.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Riksbyggen
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons